INSCHRIJVEN ZEILLESSEN
DIRECT CONTACT
BEL ONS: +31 (0) 299 652 401

Login
Aanmelden
0
Geen producten gereserveerd.
0
 

SUP Lessen

 

SUP staat voor Stand Up Paddle en is de snelst groeiende watersport van dit moment. Logisch, want suppen is leuk en ontspannend, makkelijk te leren en een complete training voor het lichaam. Met suppen sta je op een grote surfplank en met een lange peddel in de hand trotseer je het water. Het is een uitdagende balansoefening waarbij je continu buik, billen en benen aanspant. Zowel op vlak water als op zee, het blijft zoeken naar evenwicht. Door de peddelbeweging train je daarnaast ook nog je hele bovenlichaam. Omdat SUP naast een peddel- en surfsport ook een balanssport is, kom je tijdens een SUP sessie mentaal helemaal tot rust.

Onze voorkeur om te suppen gaat uit naar de Gouwzee. Hier heb je de ruimte om lekker te oefenen en tochtjes te maken. Ben je moe of wil je even rusten dan zijn er de diverse strandjes op het Hemmeland waar je uitstekend op adem kunt komen en eventueel je eigen lunch kan gebruiken. Ben je al bekend met het suppen en wil je een leuk tochtje maken, dan kunnen we het SUP Board ook aan de andere kan van de sluis te water laten. Hier kan je een heerlijke tocht maken naar Broek in Waterland, Overleek of de andere kant op naar Zuiderwoude.

Wij maken gebruik van het SUP Board 10'4 Duratec met een Sup peddel Bravo. Het board is 3,15m lang, 0,79m breed en heeft een diepgang van 0,20m. Bij de huur of les van het SUP board zit standaard een Waterproof cylinder bag om iets mee te nemen wat droog moet blijven en een zwemvest id verplicht.

SUP les boeken

De les duurt 1,5 uur en kost € 22,50 per persoon en wordt gegeven vanaf 3 personen. Prive les is € 50,- voor 1,5 uur.