INSCHRIJVEN ZEILLESSEN
DIRECT CONTACT
BEL ONS: +31 (0) 299 652 401

Login
Aanmelden
0
Geen producten gereserveerd.
0
 

Waterland Cup

 

Waterland cup 2017

Het is weer zover! Ook dit jaar zullen zeilers uit Waterland en omstreken ten strijde trekken op één van de mooiste wateren van de omgeving. De Waterland Cup wordt georganiseerd vanuit Zeilschool Waterland te Monnickendam en wordt gevaren op de Gouwzee (het stuk water tussen Monnickendam, Marken en Volendam).

Deze zeilwedstrijd is bedoeld voor zowel beginnende (wedstrijd)zeilers (in de optimist- en RS Tera-klasse) als kinderen en volwassenen met al meer (wedstrijd)zeilervaring (in onder anderen de laserklasse). Kortom, zeilers van alle niveaus kunnen in hun eigen klasse hun zeilkunsten laten zien!

De dag van de waarheid is dit jaar zondag 17 september. Tussen 09:00 en 09:30 worden alle deelnemers ontvangen bij de locatie van Zeilschool Waterland (Galgeriet 5G, Monnickendam) en na zich aangemeld te hebben kan men de boten op gaan tuigen. Er is de mogelijkheid een boot te huren voor € 25,- per boot. Voor reserveringen kan je mailen naar info@zeilschoolwaterland.nl. Uiteraard kan je ook in je eigen boot mee varen. Tussendoor is er tijd om te lunchen en aan het einde van de dag, als iedereen weer op de kant is, is er een prijsuitreiking, waarna iedereen rond 17:45 voldaan weer naar huis kan.

De inschrijfkosten bedragen €5,- per persoon en dienen op 17 september bij het aanmelden betaald te worden. Dit is inclusief deelname aan de wedstrijden, limonade of water tussen de wedstrijden door en de gelegenheid om op het haventerrein op te tuigen. Er kan tot en met 10 september ingeschreven worden, dus wacht niet te lang!

 We hopen je 17 september te kunnen verwelkomen in Monnickendam!

De meeste informatie staat verwerkt in de onderstaande documenten. Kan je iets niet vinden of is er iets onduidelijk? Bel gerust naar 06-50451845 of stuur een mailtje naar waterlandcup@gmail.com (Tycho Melles).

Via de volgende link kunt u zich inschrijven: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwG_niAFEEomZZbw2vj_l__efKqxxNyERq1hmHERg9Vw-7rw/viewform?c=0&w=1&includes_info_params=true

Wanneer de inschrijving gelukt is krijgt u een email met een kopie van het formulier.