INSCHRIJVEN ZEILLESSEN
DIRECT CONTACT
BEL ONS: +31 (0) 299 652 401

Login
Aanmelden
0
Geen producten gereserveerd.
0
 

WK RS Tera 2017

 

Drie jaar geleden zijn wij gestart met de eerste groep wedstrijdzeilers. Dit was een groot succes en in 2015 zijn wij met de eerste wedstrijdzeilers naar het WK RS Tera in Bruinisse geweest. Aangezien velen toen de smaak te pakken kregen zijn wij hard gaan trainen voor het WK RS Tera in Spanje. Cathelijne, Joel, Mark,Victor en Sal hebben afgelopen zomer mee gedaan met het WK RS Tera in Spanje. Dit was een groot succes en naast dat er uitstekend gezeild is was het ook een een fantastische ervaring met buiten het zeilen ook veel gezelligheid.

Op dit moment trainen Cathelijne en Splinter voor het WK RS Tera in Bretagne en trainen Bas en Sal met deze groep mee alleen zeilen zij in een Laser. Met Bas en Sal gaan wij diverse wedstrijden af in Nederland.

Deze training is intensiever dan de gewone wedstrijdtraining. Zo gaan de trainingen door in de winter. Vanaf april zal er weer elke zondag een training zijn en in de meivakantie zullen we meerdere dagen op het water zijn. Hiernaast gaan we diverse wedstrijden meevaren in Nederland en zullen wij ook een aantal ervaren externe trainers uitnodigen om de wedstrijdzeilers te trainen. Het hoogte punt van 2017 is uiteraard het WK RS Tera in Bretagne, Frankrijk.

Wil jij ook graag mee naar het WK of wedstrijdtrainen en ben je in bezit van CWO III in de RS Tera of vergelijkbaar neem dan Contact op met Rosan.