INSCHRIJVEN ZEILLESSEN
DIRECT CONTACT
BEL ONS: +31 (0) 299 652 401

Login
Aanmelden
0
Geen producten gereserveerd.
0
 

Zeilles volwassenen Fox 22

 

Voor volwassenen hebben wij ook diverse mogelijkheden. Je kan kiezen voor zwaardboot of surfen, maar we hebben ook de mogelijkheid om te lessen in een Fox 22.

Welke boot.
De keuze is groot voor volwassenen. Beginners kunnen kiezen uit RS Quba of met z'n tweeen in de RS Feva. Heb je al wat meer ervaring en ben in bezit van CWO II zwaardbootzeilen, dan kan je in de Laser of RS Aero zeilen. Voor surfers hebben we zowel les voor beginners als gevorderden. Kies je voor een cursus zwaardboot ga dan direct naar inschrijven en kies je boot.

Een andere mogelijkheid is om les te krijgen in de kielboot Fox 22. In deze boot krijg je les met 4 andere cursisten. 

Door zijn geweldige vaareigenschappen en het zorgeloze zeilplezier is de boot in een mum van tijd één van de populairste zeil- en huurjachten in de 22-voet klasse geworden. Compleet uitgerust met buitenboordmotor in de bun, dubbel te reven grootzeil en handige Furlex-rolfok ben je onverslaanbaar op het water. Met weinig wind zeil je iedereen “eruit”, en met harde wind is de Fox met een goede trim nog steeds uitstekend in de hand te houden. Eénmaal met het zeiljacht de Fox 22 zeilen en het is meteen boeken voor de volgende keer!

Een les van 3 uur in de Fox kost € 140,-. Je kan met maximaal 4 cursisten en 1 instructeur varen. Wil je een les boeken neem dan contact met ons op.

Je kan uiteraard ook een zwaardboot of de Fox huren