INSCHRIJVEN ZEILLESSEN
DIRECT CONTACT
BEL ONS: +31 (0) 299 652 401

Login
Aanmelden
0
Geen producten gereserveerd.
0
 

Zeilweek intern NIEUW

 

In 2017 hebben we besloten om iets nieuws aan te  bieden. We starten dit jaar met 2 weken in de zomer vakantie intern. Je blijft dus gezellig slapen. Slapen doe je niet op de zeilschool, maar op Zeilklipper De Gouwzee die bijna de hele week voor de deur van de zeilschool zal liggen.

De data zijn:

Zondag 30 juli - vrijdag 04 augustus
Zondag 06 augustus - vrijdag 11 augustus

Kosten zijn € 575,- per kind per week.

Een zeilkamp start altijd op zondag om 11.00 uur en duurt tot vrijdag 17.00 uur. Op zondag ontvangen wij jullie om 11.00 uur met koffie/thee, limonade en iets lekkers op Zeilklipper De Gouwzee. Als iedereen aanwezig is gaan we met z'n allen om de tafel zitten, heten we jullie van harte welkom en doen we een snelle voorstel ronde. Hierna vertelt Rosan een aantal basis regels van de zeilschool en van de Gouwzee. Na het inschepen wordt iedereen ingedeeld in groepjes. Elk groepje gaat mijn zijn/haar instructeur bij elkaar zitten om verder kennis te maken en de week door te nemen. Hierna gaan we per groep omkleden en 12.30 zullen we gezamelijk lunchen. Na de lunch en corvee (ja, echt iedereen komt aan de beurt) gaan we het water op. Om 16.30 zijn we terug in de haven en gaan we opruimen, zwemmen en daarna omkleden. Op de Gouwzee staat altijd limonade en iets lekkers klaar voor na het omkleden. Om 18.00 uur gaan we aan tafel voor het avondeten. Van maandag tot en met vrijdag starten we om 09:00 uur en zijn ongeveer om 17:00 uur klaar met zeilen. Elke dag nemen we bij mooi weer de lunch mee en zoeken tussen de middag een weiland of strandje op om te lunchen. Bij slecht weer gaan we uiteraard terug naar de Gouwzee om te lunchen, droge kleren aan te trekken en op te warmen. Je kiets zelf of je je eigen lunch meeneemt of deze bij ons besteld. Wij zorgen in ieder geval voor limonade, chocomelk, etc bij de lunch.

Het hoogte punt van de week is de dagtocht op donderdag met als afsluiting BBQ en daarna Bonte Avond! Vanaf het begin van de week zullen de instructeurs het thema bekend maken en met hun groepje een optreden oefenen. 

Op vrijdagmiddag vanaf 14.00 uur kunnen alle ouders, broertjes, zusjes, etc komen kijken naar jou zeilkunsten op het water. De instructeurs halen iedereen op van de A-steiger en zet jullie af op het vlot. Vanaf hier kan je het beste de verrichtingen van je kind zien, eventueel meevaren of lekker zwemmen. Hierna gaan wij terug naar de haven en sluiten de week af met de diploma uitreiking en borrel.

ZEILWEEK INTERN BOEKEN