INSCHRIJVEN ZEILLESSEN
DIRECT CONTACT
BEL ONS: +31 (0) 299 652 401

Login
Aanmelden
0
Geen producten gereserveerd.
0
 

RS Tera Sport 9 tot 14 jaar

 

Gevorderde CWO 1 zeiler. Voor het behalen van het CWO 2 en 3 diploma jeugdzeilen 1-mans.

Ben je de Optimist ontgroeid en heb je een CWO 1 diploma met een vorderingenstaat CWO II gehaald in de optimist? Houd je van snelheid én van solozeilen? Dan is de RS Tera een super uitdaging voor jou! Met deze stoere 1-mans jeugdboot kan je lekker verder leren en over de Gouwzee denderen. Behaal er je CWO 2 of 3 mee of gebruik hem als opstap op weg naar een van onze Lasers, RS Aero of de 2-mans jeugdzwaardboot RS Feva XL.

Ben je al een topper in de RS Tera, dan is het voor jou misschien wel een uitdaging om mee te doen met onze wedstrijdtrainingen. De wedstrijdzeilers trainen het hele jaar door en hebben vorig jaar deelgenomen aan het WK RS Tera in Bruinisse. Op dit moment trainen zij verder om met wedstrijden mee te doen komend seizoen en deel te nemen aan het WK RS Tera in Spanje in juli 2016. Ben jij erbij? Weet je niet of het je leuk lijkt, maak dan gewoon een afspraak met ons voor een proefdag.

De RS Tera heeft een lengte 2,87 m en is 1,20 m breed. Het steekzwaard heeft een diepte van 0,65 m en de boot weegt 39 kg. Het zeiloppervlak is 2,6 m2 en van het zeiloppervlak van een racezeil is 4,5 m2.

Deze boot huren

ZEILLES IN DEZE BOOT