INSCHRIJVEN ZEILLESSEN
DIRECT CONTACT
BEL ONS: +31 (0) 299 652 401

Login
Aanmelden
0
Geen producten gereserveerd.
0
 

SUP Duratec 8 tot .... jaar

 

Beginner & Gevorderd

De Gouwzee en het binnenwater van Monnickendam is erg mooi en zelfs heel erg mooi vanaf het water. Je kan de Gouwzee en de wateren direct rond Monnickendam bewonderen vanaf een sloep, zeilboot of motorboot maar wat is nu leuker om deze gebieden te ondekken met een SUP Board en te genieten van het moois dat Waterland te bieden heeft.

Onze voorkeur om te suppen gaat uit naar de Gouwzee. Hier heb je de ruimte om lekker te oefenen en tochtjes te maken. Ben je moe of wil je even rusten dan zijn er de diverse strandjes op het Hemmeland waar je uitstekend op adem kunt komen en eventueel je eigen lunch kan gebruiken. Ben je al bekend met het suppen en wil je een leuk tochtje maken, dan kunnen we SUP Board ook aan de andere kan van de sluis te water laten. Hier kan je een heerlijke tocht maken naar Broek in Waterland, Overleek of de andere kant op naar Zuiderwoude. 

Wij maken gebruik van het SUP Board 10'4 Duratec met een Sup peddel Bravo. Het board is 3,15m lang, 0,79m breed en heeft een diepgang van 0,20m. Bij de huur of les van het SUP board zit standaard een Waterproof cylinder bag om iets mee te nemen wat droog moet blijven en een zwemvest Lalizas Easy Rider 

Deze SUP Board huren

SUP lessen