INSCHRIJVEN ZEILLESSEN
DIRECT CONTACT
BEL ONS: +31 (0) 299 652 401

Login
Aanmelden
0
Geen producten gereserveerd.
0
 

Wat doen wij

 

Al sinds 2005 geeft Zeilschool Waterland les aan kinderen vanaf 6 jaar in verschillende boten. Gelegen in Monnickendam, een stadje aan de Gouwzee en vlakbij Amsterdam, worden er bij Zeilschool Waterland zeilweken georganiseerd en kun je in de weekenden zeilen of surfen. Van optimisten tot surfplanken en ja sinds 2016 ook SUP boards, zijn wij ervaren en opgeleid om jou een overgetelijke tijd te laten beleven. Vanaf dit jaar hebben wij ook de mogelijkheid om interne zeilweken te organiseren.

Wil je meer weten over onze zeilschool ga dan direct naar onze boten, curcusaanbod, inschrijven, verhuur en onze evenementen

Naast zeilweken en weekendlessen, kun je bij de zeilschool ook een SUP board of zeilboot huren, samen met een aantal vrienden een zeilpas kopen en met mooie dagen samen het water op gaan. Doordat de zeilschool aangesloten is bij het CWO kun je bij ons diploma’s of vorderingstaten halen, die landelijk erkend zijn.

Kom lekker uitwaaien, plezier maken, zeilen leren en bruin worden op het water of op ons terras. Er is een avontuur dat iedereen kan leren. Een beleving van water, wind en wilskracht waar elk mens – ongeacht zijn leeftijd – van groeit. Ja, natuurlijk heet dat zeilen. En er is geen betere plek om het te leren dan bij Zeilschool Waterland, de zeilschool voor iedereen.

Heb je een vraag?

Je mag ons altijd een mail sturen, maar bellen kan ook 0299-652 401.
Vraag dan even naar Marc of Rosan

Graag tot ziens,

Team Zeilschool Waterland